Jeroen de Bruin

Met veel plezier en passie begeleid ik inmiddels al 25 jaar mensen in het verduidelijken van hun levenspad. Ik heb me gespecialiseerd in de combinatie van Zijn en Worden, oftewel ontwaken en ontwikkelen, op spiritueel, persoonlijk, relationeel en professioneel terrein. 

Over Jeroen de Bruin

Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en was twaalf jaar verbonden aan het instituut Midden en Kleinbedrijf als coach van ondernemers. Ik werkte mee aan het initiatief ‘Art meets Science and Spirituality in a changing Economy’. Ik was vrijmetselaar en volgde boeddhistische trainingen, oa bij het Maitreya instituut.

Ik ben in 1998 als student en in 2002 met de lerarenopleiding aan de school voor Zijnsoriëntatie begonnen. Ik heb sinds 2003 een leerruimte Zijnsoriëntatie in Amsterdam. Ik begeleid individuen en stellen, geef meditatie-avonden, Zijnsgeoriënteerde cursussen, jaargroepen en meerdaagse retraites.

Sinds 2012 ben ik als padbegeleider verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie. Daarnaast was ik de afgelopen drie jaar bestuurslid van de Beroepsvereniging van Leraren Zijnsoriëntatie. Ook droeg ik als kunstenaar bij aan het tijdschrift Zijn.

Ik ben sinds 1993 werkzaam als loopbaanbegeleider en coach in het bedrijfsleven. Op mijn andere website www.jeroendebruincoaching.nl beschrijf ik mijn visie en aanbod in deze gebieden. Je bent van harte welkom om ook daar te kijken wat ik mogelijk voor je kan betekenen.

Review

Adres

Doelenstraat 42 3512 XJ Utrecht

E-mail

info@blz.nu

Jeroen de Bruin is als geregistreerd lid aangesloten bij de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie

De beroepsvereniging is in 2001 opgericht om de kwaliteit van het leraarschap continu te bevorderen en te bewaken. Om dit te realiseren heeft de beroepsvereniging onder andere een beroepsprofiel, een gedragscode en een  klachtenreglement ontwikkeld waar alle leden zich aan dienen te houden.

Daarnaast is de beroepsvereniging ook een ontmoetingsplaats waar leraren Zijnsoriëntatie de kwaliteit van hun vak-uitoefening op peil kunnen houden en verder kunnen ontwikkelen.

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe