loopbaanbegeleiding

Over loopbaanbegeleiding

Naast mijn leraarschap Zijnsoriëntatie ben ik al 25 jaar loopbaanbegeleider. Loopbaanbegeleiding is geen Zijnsoriëntatie. Het is geen pad van verlichte levenskunst. Wel zie ik keer op keer hoe goed het werkt om elementen van Zijnsoriëntatie toe te passen in mijn loopbaanbegeleiding.

Ik houd van loopbaanbegeleiding. Ik geniet van mijn waardevolle bijdrage om mensen te begeleiden bij het vinden van het werk dat echt bij ze past. Ik heb hier in de loop van de jaren ook een goede neus voor ontwikkeld. Ik laat mensen hun eigen ontdekkingstocht ervaren. Ik denk, voel en resoneer hier actief in mee.

Ook bij loopaanbegeleiding besteed ik eerst aandacht aan de houding en dan pas aan de inhoud. Ik start vaak met ontspanning en meditatie zodat er een open contactvolle sfeer ontstaat waarin het onderzoek plaats kan vinden.

Ik verduidelijk waar je je in je leven bevindt. Ik breng je in contact met je werkelijke verlangens. Met de juiste aandacht en de juiste methodieken is het werk dat echt bij je past vaak dichterbij dan je denkt. We gaan de diepte in en geven ruimte waar je mogelijk vast zit in oud zeer, angst of weerstand. We gaan vooruit waar de weg vrij is.

 

Waar ik ook goede ervaringen mee heb, is mensen begeleiden met een waardenanalyse. Dit is een inventarisatie van jouw actuele situatie en jouw verlangens in alle levensgebieden, zoals wonen, sociaal leven, partnerrelatie, etcetera.

De waardenanalyse is een coachprogramma op zich maar kan ook als aanvulling dienen op een loopbaantraject. Het is een mooie, grondige manier om levensbreed de balans op te maken en visie te ontwikkelen. Zo kun je ontdekken welke levensgebieden al vervullend verlopen. En je kunt zien of de loopbaanvraag ook echt de juiste en enige vraag is. Misschien spelen er in andere levens gebieden zaken die ook / eerst aandacht nodig hebben? Zo wordt met name de timing duidelijk. Waar is bij jou nu de tijd rijp voor?

Leerruimte Zijnsorientatie van Jeroen de Bruin in Amsterdam
Leerruimte Zijnsorientatie van Jeroen de Bruin in Amsterdam
Leerruimte Zijnsorientatie van Jeroen de Bruin in Amsterdam

Werkwijze

Wanneer je loopbaanbegeleiding overweegt, kun je naar mijn andere website gaan https://www.jeroendebruincoaching.nl/

Je kunt ook het onderstaande formulier invullen. Ik neem dan telefonisch contact met je op. Als je wilt, plannen we daarna een gesprek in mijn leerruimte in de Beurs van Berlage. Dan verkennen we jouw situatie, vragen en motivatie om in begeleiding te gaan en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Vervolgens bekijken we of en hoe we met elkaar verder gaan.

Voor wie

Voor mensen die de periode van werk dat net niet kloppend of helemaal niet kloppend zat zijn. 

Voor gemotiveerde mensen die hun loopbaanvragen op een diepgaande en geïnspireerde manier willen uitzoeken.  

Voor moedige mensen die hun gift willen leren ontdekken en willen leren geven in hun werk

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen
dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag 

Waar?
Beurs van Berlage

Damrak 243, 1012 ZJ Amsterdam (parkeergarages in de buurt, 5 min. lopen vanaf Amsterdam CS) 

Leraar / coach
Jeroen de Bruin

Tarieven

Tarieven op aanvraag
Ik hanteer verschillende tarieven voor particulieren, ondernemers en werkgevers.

Overige informatie

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 48 uur van te voren worden geannuleerd of verzet.

“Als jij jouw leven niet leeft, wie dan wel?”

Jan Hanlo

Contactformulier

Telefoon

+31 6 55 77 84 25

Email

jeroen.debruin@zijnsorientatie.nl