individuele begeleiding

Individuele begeleiding in Amsterdam

Rust in Zijn en doe wat je wilt, is de basis-slogan van Zijnsoriëntatie en ook mijn leidraad bij de individuele begeleiding van mensen vanuit mijn leerruimte in Amsterdam.

Deze slogan toont aan dat het wijs en liefdevol is om eerst aandacht aan de houding te besteden en daarna pas aan de inhoud. Hoe je aanwezig bent is heel bepalend voor wat je ervaart. Vanuit ontspanning en helderheid kijk je namelijk anders naar je situatie dan vanuit beperkende aannames of gejaagd onderweg zijn. Zijn is de tijdloze en liefdevolle essentie van het leven. Het herinneren en toestaan van deze altijd aanwezige essentie, zet ik steeds op de eerste plaats.

‘Rust in Zijn’ kan ook de basis worden van jouw waardevolle, unieke leven. De basis om te voelen en te weten wat je wilt. Jouw kloppende keuzes waarmee je jouw leven vorm kunt geven. Dit is ‘doe wat je wilt’.

Ik ga er met rotsvast vertrouwen vanuit dat jouw verlichte aard, jouw heelheid en vrijheid gegeven is. Ook hier en nu, ook als je je verward of slecht voelt.

Alles is welkom wanneer ik jou begeleid. Hoe je jezelf bent kwijtgeraakt, je mogelijke ondermijnende gedrag en ook je wanhoop is welkom. Tegelijkertijd worden je wijsheid, je kracht en werkelijke verlangens uitgenodigd. Jouw Spirit, jouw kwaliteiten en potentie zijn dichterbij dan je denkt. Wanneer je loopbaancoaching zoekt, kun je op deze site meer lezen of wat uitgebreider op mijn andere website jeroendebruincoaching.

Inzichten komen vaak snel, er kan veel duidelijk worden in een paar sessies. Jezelf trainen in aandacht, dieper leren rusten en landen in vertrouwen vraagt veel herhaling. Het kiezen voor passend, gezond en constructief gedrag en tot vorm komen in jouw dagelijks leven, is een proces dat oefening en geduld vergt. Daarvoor is het nodig om langduriger de tijd te nemen. Ik raad mensen ook vaak aan om parallel aan de individuele begeleiding meditatieavonden of een cursus Gezonde Zelfliefde te volgen 

Werkwijze individuele begeleiding Amsterdam

Wanneer je individuele begeleiding in Amsterdam overweegt, kun je het onderstaande formulier invullen. Ik neem dan telefonisch contact met je op. Als het passend is, plannen we daarna een gesprek in mijn ruimte in de Beurs van Berlage. Dan verkennen we jouw situatie, vragen en motivatie om in begeleiding te gaan en vertel ik je meer over mijn werkwijze. Vervolgens bekijken we of en hoe we met elkaar verder gaan.

Je kunt ook kennismaken door naar een van meditatieavonden te komen.

Er zijn verschillende tarieven voor particulieren, ondernemers en werkgevers. Online sessies zijn ook mogelijk.

Individuele begeleiding in Amsterdam

Praktische informatie

Algemene informatie

Begeleidingsdagen dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag  Waar? Individuele begeleiding en stellen begeleid ik in mijn leerruimte in de Beurs van Berlage Damrak 243 1012 ZJ Amsterdam Leraar Jeroen de Bruin

Tarieven

Tarieven op aanvraag:

Er zijn verschillende tarieven voor:

♦ studenten aan de
School voor Zijnsoriëntatie
♦ Particulieren
♦ ZZP-ers en ondernemers
♦ Werkgevers

Overige informatie

Een zitting duurt 75 minuten met een eventuele uitloop naar anderhalf uur.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan 48 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd of verzet, Daarna wordt de afspraak geheel in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

Vragen? Neem gerust contact met me op

Telefoon

+31 6 55 77 84 25

Email

jeroen.debruin@zijnsorientatie.nl

Contactformulier

“Zoek niets buiten je, zoek niets binnen je.
Laat zijn wat is, zonder het tot ‘iets’ te maken.”

Hans knibbe