Reviews over Jeroen de Bruin

Je bent recht door zee en meevoelend tegelijk. Jeroen weet me altijd weer kritisch naar mezelf te laten kijken zonder dat ik druk of sturing ervaar.

Ik ben blij dat ik via jou de eerste schreden op het pad van Zijnsorientatie heb kunnen zetten.

Monique van Osch

Dank je wel voor je stralende, compassievolle, aardse en doorsnijdende begeleiding

Padbegeleidingsgroep 2TV Zijnstraining, School voor Zijnsoriëntatie

Dichter bij jezelf komen, het genot en de kracht hiervan op jezelf en anderen laten uitstralen. Dit ontsluit Jeroen als de beste.

Met gevarieerde invalshoeken, reflecties, ruimte en gevoel is hij volledig aanwezig. Jeroen weet de beste en prettigste paadjes naar de diepere lagen voor meer inzicht. Elke keer weer een verrijkende verrassing.

Geef dit cadeau aan jezelf, je zult er blij mee zijn. Gegarandeerd.

Daan de la Parra

De retraite van Jeroen en Suzanne was zeer inspirerend, vol verschillende werkvormen, mooie opbouw in het programma, veel tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en rust.

Ik ben aangenaam geraakt en geniet er nog steeds van. Ik ga volgend jaar weer.

Beda Berenbroek

Dat het me zo veel op zou leveren had ik me niet voor kunnen stellen. Ik heb grote stilte, plezier en rijkdom ervaren. Jeroen en Suzanne hebben de deelnemers de vijf dagen geweldig begeleid. Rustige en zorgvuldige opbouw van de verschillende zit- en bewegingsmeditaties, uitnodigende vrijheid om je ervaringen te delen.

Thomas Linders

Jeroen is een warme, integere en toegewijde coach en leraar.

Voorafgaand aan de sessies wordt altijd een meditatie gedaan om uit de 'werkstand' te komen en rustig en gefocust te zien welk thema aan de orde is. In een rap tempo raakte ik uit mijn vastgelopen situatie. Ik heb zowel op persoonlijk vlak alsook in mijn loopbaan flinke stappen gezet.

Ik heb naast 1-op-1 sessies ook deelgenomen aan een inspirerende jaargroep Zijn en Worden. Ook bezoek ik regelmatig Jeroen zijn meditatie-avonden. Daar kom ik elke keer opgefrist en ontspannen van thuis. Ik kan Jeroen van harte aanbevelen.

​Sibren Wilkeshuis

Jeroen heeft mij geleerd om vanuit ontspanning in mijn kracht te staan en daadwerkelijk te omarmen wie ik ben.

Door zijn open vragen, wijze woorden en de spiegel die hij mij voorhield, kon ik echt de diepte ingaan. Door Jeroen heb ik leren groeien vanuit zelfvertrouwen en ben ik bewuster geworden van wie ik zelf ben en wil zijn ten opzichte van wat ik vanuit mijn ouderlijk huis heb meegekregen.

Doordat iedere sessie begon met met een korte meditatie was ik bewuster en doorvoeld aanwezig.

Naast de individuele sessies waren de meditatieavonden een waardevolle aanvulling. Ook heeft de cursus Gezonde Zelfliefde die ik bij Jeroen heb gevolgd mij veel nieuwe tools aangereikt om goed voor mijzelf te zorgen.

Heel veel dank hiervoor Jeroen!

​Nicoline van Griethuijsen

I liked Jeroen since the first moment that we talked on the phone. I felt listened, understood and safe. Ever since I had the same feeling every time we met.

Our sessions were a space to stop, to reflect, to listen. The tools that we used were always very useful, including guided meditations, journaling and drawing. I now feel stronger and more confident not only in my thoughts but also in my actions.

Jeroen showed me different ways in which I can stay connected to myself as a way to connect with the world around me.

Miriam Tocino